Allt om mat

Något gott efter maten

Direkt efter att du har ätit en stor middag är de flesta mätta och nöjda, men det är bara för stunden. Oftast brukar det inte dröja särskilt länge innan du börjar bli sugen på något sött. Därför kan du i det här inlägget få några förslag på godsaker du kan äta efter maten.

Godis

Ett av de mest effektiva sätten att bli av med sötsug är att äta godis. Det finns olika sorters godis som du kan köpa på nätet. Du kan till exempel köpa surt, sött , salt eller choklad. Du kan också köpa hem olika sorters godis så du kan ta fram det du är sugen på. En del föredrar salt godis såsom lakrits, medan andra vill ha choklad. Ett tips är att köpa en större förpackning så att du kan vara säker på att det godis du gillar räcker ett tag. Gillar du till exempel Polly finns det storpack av det och gillar du Banana skids finns det stora förpackningar av det.

Övriga godsaker

Utöver att det finns olika sorters godis du kan köpa hem finns det andra varianter av godsaker. Är du sugen på sött kan du baka något, till exempel en klassisk kladdkaka. Men du kan också äta glass eller sorbet. Det finns även goda desserter såsom pannacotta, tiramisu eller cheesecake.

Är du däremot sugen på något mer salt kan popcorn eller chips vara det som passar dig bäst. Det finns massor av olika sorters snacks och därför kan du lätt anpassa det efter personlig smak.